Beste Vrienden,


In deze tijden van het corona virus willen wij jullie graag nog wat van ons laten horen. En neen, geen activiteit, uitstapje of andere gelegenheid om mekaar nog eens te kunnen ontmoeten, dat kan ondanks de quarantaine die nu al 7 weken aan de gang is nog steeds niet! Een einde aan deze toestand voor ons zit er niet zo direct aan te komen, dat wordt nog verder afwachten net zoals voor het samenkomen met familie en andere samenkomsten zal het nog wel een tijdje duren en dan nog met de nodige in acht name van voorschriften zoals mondmaskers, anderhalve meter afstand houden en aantal mensen.


In ieder geval wij blijven het zoals iedereen met een bang hart volgen en hopen op beter nieuws en een versoepeling van de maatregelen die mogelijk binnenkort kunnen volgen. Zolang echter kunnen wij wat activiteiten betreft niets plannen en enkel maar positief blijven denken en ons klaar houden om er nog het beste van te maken. Onze geplande activiteiten voor de zomer, zoals de busreis en het zomerterras staan op “On Hold” wat wil zeggen dat we moeten afwachten. Van zodra we weten wat de maatregelen zullen worden zullen wij het bekijken of wij er nog iets kunnen van maken, desnoods in een aangepaste versie.
In afwachting wensen wij iedereen veel sterkte om deze tijden door te komen.


Het bestuur van De Nieuwe Breugel